„Бащите говорят!“ Конференция за цялото семейство

Фондация „Асоциация Анимус” част от националната кампания „Да бъдеш баща”, Ви кани на публична конференция за цялото семейство

Кога?

20 април 2019г. (събота) от 10:00 до 14:00ч.

Къде?

Сити Марк Арт Център, бул. „Янко Сакъзов“ 30

 

Основна цел на конференцията е да покаже житейски модели на успешни мъже, за които ролята на баща не е на заден план нито в сърцата им, нито в делата им.

Ще поговорим за това, че активното бащинство се случва във взаимодействие с майката. Бихме искали да покажем значимостта на близкото общуване и грижа за децата в живота, личното развитие на мъжа и благополучието на семейството му.

Да предадем с Ваша помощ посланието, че любовта и грижата са една здрава основа, която може да помогне и в най-тежките моменти в живота на един мъж и да го осмисли.

Да подкрепим нашите млади хора в тяхното развитие в съответствие с промените в съвремието ни, където майката и бащата се допълват в уникално за всяко едно семейство съчетание на ролите.

За да пребъде коренът им и да са успешни поколенията им!

 

Гости ще бъдат едни от най-интересните и забележителни мъже в България.

Ще прозвучат и автентичните послания на децата към техните бащи.

 

Билети: На касата на Сити Марк Арт Център & онлайн на City Mark

Следете събитието във фейсбук.

 

„Да бъдеш Баща“ е национална кампания, целяща да фокусира вниманието на обществото върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето. „Да бъдеш баща“ е част от международната кампания MenCare.

Партньори:

АЛЛ