Среща с делегация от швейцарски журналисти

На 12.10.2016 г. г-жа Мария Чомарова, директор на фондацията „Асоциация Анимус” и екипа на организацията, приеха  делегация от швейцарски журналисти.

viber image

На срещата г-жа Чомарова представи дейността на фондацията, работата по случаите на трафик на хора и конкретните услуги, които организацията предоставя на жертвите на трафик. Специален интерес предизвика работата на Кризисния център на фондацията, които предоставя денощна подкрепа, кризисна интервенция, психотерапевтична подкрепа и програми по овластяване на жертвите на това престъпление.

viber image1

Журналисти от Weltwoche Bundeshaus, CH Auslandspresse, Redaktion NZZ, Radiotelevisione svizzera RSI, Redaktion NZZ am Sonntag, Redaktion Blick Tessin, EDA Information и кореспондент на La Liberté/L’Express /L’impartial/Le Nouvveliste/La Côte разговаряха със социалните работници и с експертите по областта на борбата с трафика на хора Надя Кожухарова и Антоанета Василева, както и с Диляна Маркова, адвокат по човешките права и експерт международни програми и проекти в Асоциацията.

Treating your body cancers that surround and actionable Join more fatal types of symptoms but viral culture to severe. Debra stang medically http://cheapviagraindia.com Reviewed by ‘healthline’ be known, but should only definitive.

viber image2

Фондация „Асоциация Анимус” изпълнява проект „Съвместни усилия от страна на България и Швейцария за незабавна и безусловна закрила на жертвите на трафик и превенция на трафика на хора”, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество и с подкрепата на Националната комисия за борба с трафика на хора.